Cazarea la pensiunea noastra se poate face atat in camere standard de hotel, cat si in vile pe doua nivele care au in plus o sufragerie spatioasa, o bucatarie si baie de serviciu. Dotarile sunt peste medie, incluzand minibar, televizor LCD cu diagonala de 81 cm, aer conditionat, internet (wi-fi) si balcon la fiecare camera. De asemenea detinem locuri de parcare private, unele acoperite (garaj tip pergola) pentru clientii cazati in pensiunea noastra.

 

Lenjeria de pat este confectionata din bumbac de cea mai buna calitate si folosim plapume cu puf natural 100% si perne antialergice pentru a asigura un confort garantat.

 

Preturile standard sunt urmatoarele:

  • Camera Single: 130 lei
  • Camera Double: 140 lei
  • Vila: 500 lei

Acestea nu includ micul dejun, care se poate servi optional la pretul de 15lei / pers.

 

Inchiriind o vila intreaga, aveti la dispozitie doua camere standard de hotel (paturi matrimoniale sau twin) la etaj, iar la parter un spatiu generos (living/sufragerie, bucatarie, baie de serviciu) foarte potrivit pentru intalniri de afaceri, mese in familie, diferite alte evenimente sau ca spatiu de relaxare.

 

Vilele pot fi inchiriate si pentru ocazii speciale precum aniversari, sarbatori, sedinte de lucru, etc. Avand la dispozitie restaurantul Casa Ardeleneasca, putem asigura orice fel de mancare sau bauturi pentru aceste evenimente.